Age of Speed 2

Age of Speed 2 versenyautós játék

Age of Speed 2 versenyautós játékAz Age of Speed 2 autóversenyzős játék az első részhez hűen remek látványvilággal rendelkezik. Ezúttal a világűr különböző bolygóin versenyezhetünk, jobbnál jobb pályákon. Most is négy autó közül választhatunk, ezek a Katamori 2 (piros), Miniclip (kék), Green Ooze (zöld) és az Exeena (sárga). .

Kiválaszthatod a neked leginkább megfelelő autót és a másik 3 ellen indulhatsz a bajnokságban. A játékban először a legkönnyebb pályákon megyünk négy versenyt a Szaturnuszon, majd ezt követően a többi bolygón Mekúonr (vigyázat itt már nincs korlát, könnyen leeshet az ember), Marson és az Uránuszon mutathatod meg  autóversenyzői képességeidet.

A verseny során itt is összeszedhetünk, pontokat adó objektumokat, ám ez mellet a második részbe már bekerült három bónuszt adó objektum is amiket ha felveszünk különböző extrákat művelhetünk az X gomb lenyomásával.

A sárga objektum egy villámszórásra jogosít fel, amivel a közeledben lévő autókat béníthatod meg egy rövid időre. Ha felveszed a piros objektumot, akkor egy rakétát lőhetsz ki az előtedd haladóra ami rendszerint be is talál és lelassítja a versenytársat. A zöld objektumnak köszönhetően pedig egy pajzsot vonhatsz magad köré ami mindezektől megvéd, ha az ellenfeleid használnák ellened.

Minél jobb helyezést érsz el, annál több pontot kapsz a bajnokságban. Légy a legmenőbb autóversenyző, röpködj a meteorok között, száguldj a világűr különböző helyein.
játékot!

Képek az Age of Speed 2 autóversenyzős játékból

This entry was posted in Autós Játékok and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.