Book of Ra

Book of Ra Játék

Mi a Book of Ra?

A Book of Ra egy ingyenesen játszható flash játék, ahol a cél az, hogy minél több kreditet gyűjts össze. Minden játék 1000 kreditről indul, ezt megsokszorozhatod vagy el is veszítheted játékod során. Ha elfogytak a kreditjeid, akkor csak frissítened kell a böngészőn, hogy újból 1000 legyen.

A Book of Ra egy virtuális jackpot, ahol különböző tétekkel és beállításokkal tudsz krediteket szerezni, ha a megfelelő számú alakzat kerül egymás mellé. Arról, hogy melyik alakzat mennyit ér, az INFO gomb megnyomásával tájékozódhatsz.

Beállítások (LINE és BET)

A gombok felett balról jobbra azt állíthatod be, hogy a jackpot hány vonalon nézze az azonos alakzatokat (LINE), és hogy mekkora legyen a tét (BET). A jelenlegi beállításaidat a gombok felett a jobb oldalon láthatod. Ha egyszerre például 9 vonalon szeretnél játszani, akkor a 9 LINE feliratú gombot kell választanod. Ha ezt megnyomtad, a jobb sarokban láthatod, hogy jelenleg 1 vonalon 1 kredit a téted (BET/LINE), 9 vonalat állítottál be (LINES BET), és hogy összesen 9 ez alapján a téted (BET). Minél több vonalon játszol, annál nagyobb esélyed van a nyerésre.

Ha egyesével szeretnél emelni a téten, akkor a BET ONE gombot kell megnyomnod, ha maximumra szeretnéd állítani, akkor pedig a BET MAX gombot. Egy vonalon maximum 9 kredit lehet a tét, tehát a 9 vonalon összesen 81. Minél nagyobb a téted, annál többet nyerhetsz. Azt, hogy jelenleg hány kredited van, a gombok felett láthatod a bal alsó sarokban.

A játék menete

Ha beállítottad a vonalakat és a tétet, kezdheted a játékot a START megnyomásával. Ha a kreditek felett a GAME OVER, PLACE YOUR BET feliratot látod, akkor a pörgetéssel nem nyertél. Ilyenkor tetszőlegesen megváltoztathatod a téted és a vonalak számát.

Ha a GAMBLE UP TO 5X OR TAKE WIN feliratot látod, akkor nyertél. Ilyenkor választhatsz, hogy megelégszel-e a nyert kredittel vagy többet szeretnél. A kredit és a tétek közötti részen láthatod, hogy mennyi kreditet kaphatsz (WIN). Ha megnyomod a COLLECT vagy a START gombot, felírod a nyereményt a kreditjeid közé.

Ha többet szeretnél nyerni, akkor a BET ONE vagy a BET MAX gombra kell kattintanod, ahol akár meg is ötszörözheted a nyert krediteket. Ilyenkor a pörgő kártyákról meg kell állapítanod, hogy feketék vagy pirosak. Minden sikeres választásnál megduplázod a nyereményt, ellenkező esetben azonban elveszted.

Akár a COLLECT akár a GAMBLE lehetőséget választod, a GAME OVER – GAMBLE COMPLETED, PLACE YOUR BET feliratot fogod látni. Ilyenkor újból változtathatsz a vonalakon és a téteken. Ha kevesebb kredited van, mint amekkora a BET, a jackpot automatikusan átállítja a téted.


Ha elfogy a kredited akkor frissíts az oldalon és újból ezer kreditről indulsz.
Ha először játszol olvasd el a játékleírást !

This entry was posted in Szerencse Játékok. Bookmark the permalink.

Comments are closed.