China 2008

Olimpiai 3D Flash Játék

A China 2008 egy meglehetősen jó grafikával ellátott, internetes olimpiai játék. A China 2008 abban különleges, hogy van lehetőséged végigjátszani több sportág játékát is, pl. a távolugrás, rúdugrás, gerelyhajítás, stb.

A játék mérsékelten könnyen kezelhető, ugyanis a játék során a különböző sportágakat olykor más billentyűkkel lehet csak játszani, ami megzavarhatja a játékost, azonban a játékablak alatt a billentyűk kezelése folyamatosan látható, a változásokra való tekintettel, útmutatásként.

A versenyeket azonban minden esetben a space gomb lenyomásával van lehetőséged elindítani. Amikor futni kell, akkor természetesen számít a gyorsaság, amit az X billentyű folyamatos, gyors nyomkodásával tudsz elérni. Minél gyorsabban sikerül lenyomnod egymás után az X gombot, a versenyződ tempója annál ütemesebb lesz.

A Z billentyű pedig mindig az ugráshoz kell, minden játék során ugyanúgy használva, amelyikben ugrani kell.

A Z billentyű a gerelyhajítás során az eldobás mozdulatát idézi elő – a megfelelő időpont persze ránk van bízva, amit nyilván akkor ajánlatos elvégezni, mikor játékosunk a zöld körbe ér.

A rúdugrásnál van lehetőségünk kiválasztani a magasságot, azaz a játék nehézségi fokát – három lehetőség adott.

A játék során minden sportágnál egész idő alatt látod a rekordot, valamint az egyéni rekordjaidat. Ugyanúgy mint a valós játékokban, a küzdelem itt is az érmekért megy.

Mivel a játékok különböző szabályokkal rendelkeznek, így a játékot nem muszáj első körben élesben játszani, ugyanis van lehetőség az adott sportok gyakorlására, ahol kedvünk szerint választhatjuk ki azt a sportágat, amelyiket gyakorolni szeretnénk – vagy akár az összeset.

This entry was posted in Sport Játékok and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.